Lentopalloliitto on tehnyt päätöksen, viranomaisohjeistusten mukaisesti, ettei joukkuemääriä tulla nostamaan, vaan pysymme suunnitellussa kapasiteetissa. Tapahtumaan on mahdollista ilmoittautua ainoastaan 400 joukkuetta, sekä lisäksi Salon Viestin omat joukkueet (ei koulumajoitusta). Näin kaikille ilmoittautuneille joukkueille voidaan taata mm. oma erillinen luokkahuone majoituskouluilta. Joukkuemääriä rajaamalla varmistamme kaikille turvallisen tapahtumakokemuksen tänä kesänä.

Lentopalloliitto seuraa tarkasti viranomaisten ohjeistusta ja tapahtumaa tarvittaessa muutetaan viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Luethan koronatoimenpiteistä tapahtumaan liittyen tapahtuman nettisivuilta! Laitathan meille viestiä info@powercup.fi, mikäli tapahtuman järjestelyihin liittyen herää jotakin kysyttävää.