Anna Komu Power Cupin tapahtumajohtajaksi

Anna Komu on nimetty Power Cupin uudeksi tapahtumajohtajaksi. Hän on kokenut tapahtumatuotannon tekijä urheilun ja kulttuurin parissa.

– Olen tosi innoissani lähdössä johtamaan ja kehittämään Power Cup -tapahtumaa. Minulle on ollut aina tärkeää, että saan kannustettua nuoria ja lapsia löytämään liikunnan ilon ja tätähän Power Cup on – juniorilentopallon juhlaa ja iloa parhaimmillaan, Anna Komu sanoo.

– Koronan takia jouduimme valitettavasti peruuttamaan tapahtuman tältä vuodelta, mutta ensi vuonna tehdään kahdenkin vuoden edestä! Meillä on upea tiimi, joka toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi ensi vuonna Saloon 10.-13.6.2021.

Annan aiempaan työkokemukseen kuuluu tapahtumatuotannon saralla muun muassa Urheilugaala, Valtteri Bottas Duathlon, Champions Hockey League, Helsinki International Horse Show sekä lukuisat yritys- ja hospitalitytilaisuudet urheilun ja kulttuurin puolelta. Anna työskentelee tällä hetkellä Rivents Oy:n yrityksessä ja on vahvasti osana Lentopalloliiton tiimiä tapahtumien, myynnin ja markkinoinnin osalta.