Kyllä, vuoden 2020 Power Cup-turnauksen voi todellakin jo hankkia kisapasseja ja tehdä joukkueilmoittautumisia.  Ensi kesän Power Cup on upea päätös parhaimmillaan kuumaa käyvälle sisäpelikaudelle. Innokkaimmat seurat ovat jo pitkällä suunnitelmissaan, joten päätimme avata ilmoittautumisen jo nyt. Haluamme myös palvella joukkueita ja seuroja entistä paremmin, lisäksi massatapahtuman suunnittelua ja palveluiden laatutasoa halutaan nostaa entisestään. Ilmoittautumisten aikaistaminen mahdollistaa paremman palvelun kaikille osallistujille. Tarkemmat ohjeet ja linkki ilmoittautumisiin löytyy osoitteesta: www.powercup.fi/osallistu.

Ilmoittautumisportaita on kaksi, ensimmäinen ilmoittautumisjakso on avoinna helmikuun loppuun saakka ja toinen jakso huhtikuun puoleen väliin.

Toimi nopeasti ja hyödynnä ensimmäisen jakson edullisemmat hinnat.

29.2.2020 mennessä 15.4.2020 mennessä
Joukkuemaksu 99 € 129 €
Peruspassi (TO-SU) 144 € 166 €
Perhepassi (TO-SU) 134 € 156 €
Viikonloppupassi (PE-SU) 129 € 149 €
Lisäyö (KE-TO YÖ) 20 € 20 €

Joukkuemaksun lisäksi jokaisen Power Cup -turnaukseen osallistuva pelaaja, valmentaja ja huoltaja tarvitsee osallistumiseen kisapassin. Kisapassin lunastaminen on edellytys turnaukseen osallistumiselle.

Peruspassi ja perhepassi kattavat turnauksen torstaista sunnuntaihin, viikonloppupassi perjantaista sunnuntaihin. Jos samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, yksi ostaa peruspassin ja muut pääsevät perhepassin hinnalla.

Ilmoittautuminen on sitova ja passimaksun palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Osallistumismaksujen eräpäivä on kunkin ilmoittautumisjakson viimeinen ilmoittautumispäivä.

Keskiviikon ja torstain välisen lisäyön hinta on 20 euroa/henkilö. Lisäyön hinta on sama kaikkina ilmoittautumisjaksoina ja se sisältää koulumajoituksen ja torstain aamiaisen lisäksi myös keskiviikon iltapalan.

Tarkemmat kisapassisisällöt löydät täältä.