Liikenne, liikkuminen ja autojen parkkipaikat

Salon Power Cupissa pääsemme pelaamaan yhtenäisellä tapahtuma-alueella. Liikkuminen otteluiden ja ruokailujen välillä onnistuu kävellen tapahtuma-alueen sisällä.

Monet majoituskoulutkin sijaitsevat lähellä tapahtuma-aluetta. Majoituskouluilta tapahtuma-alueelle siirtymiset tapahtuvat seurojen omilla busseilla, joille on suunniteltu jättö-ja noutopaikat ja erilliset bussiparkit.

Tapahtumapaikka: Salon Urheilupuisto
Osoite: Pormestarinkatu 6, 24100 Salo

Power Cup -tapahtumaan bussilla saapuville joukkueille pysäköinti on järjestetty Salon jäähallien pysäköintialueelle sekä sen läheisyydessä oleville katualueille. Pysäköinti on tarkoitus järjestää ensisijaisesti pysäköintialueelle ja sen täytyttyä vasta katuosuuksien reunoille. Pysäköintipaikat on osoitettu kuvaan erikseen. Paikalla on liikenteenohjaajat tapahtuman aikana ohjaamassa bussiliikenteen oikeaan paikkaan.

Tapahtumaan henkilöautoilla saapuvien pysäköintialueet sijaitsevat ensisijaisesti Urheilupuiston pysäköintialueella Pormestarinkadun varrella sekä Uimahallin pysäköintialueella Anistenkadun varrella. Muita mahdollisia pysäköintialueita on tarjolla Salon lukion (Kaherinkatu 2), Hermannin yläasteen (Ylhäistentie 2) sekä Alhaisten koulun (Koulukatu 3) piha- ja pysäköintialueilla. Käytössä on myös Moision koulun hiekkapäällysteinen kenttä (Uskelankatu 13).

Pysäköintiä koskevia liikennesääntöjä tulee ehdottomasti noudattaa katualueilla!