Tälle sivulle julkaistaan vastaukset useimmin kysytyihin kysymyksiin koronaviruksen vaikutuksista tapahtuman järjestämiseen

Mietityttääkö jokin muu asia Power Cupin järjestelyissä? Kysy meiltä sähköpostilla info@powercup.fi. Päivitämme usein kysyttyjä kysymyksiä myös jatkossa tälle sivustolle.

Vastuullisesti Power Cupissa 2021

– Ajattelethan muita ja osallistut tapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana.
– Yli 12-vuotiailla tapahtumassa on maskipakko (paitsi otteluissa pelatessa), otathan siis omat maskit mukaasi.
– Pidäthän huolta hyvästä käsihygienista koko tapahtuman ajan
– Pidäthän mahdollisuuksien mukaan turvaväliä toisiin
– Tapahtumassa ei kätellä toisia. Tarpeetonta fyysistä kosketusta tulee välttää tapahtumassa
– Muistathan ottaa oman tuomaripillin mukaan hygieniasyistä
– Yski aina kertakäyttöiseen nenäliinaa ja tämän puutteessa hihaan, hävitä kertakäyttöinen nenäliina roskakoriin välittömästi käytön jälkeen
– Käytä käsidesiä tapahtuma-alueelle saapuessa, saniteettitiloissa vierailtuasi ja ennen kuin asioit Power-torin kioskeilla. Myös majoituksessa on tärkeää pitää hyvästä käsihygieniasta huolta

1. Miten sarjoja rajoitetaan Power Cup tapahtuman osalta?

V: Jaottelu pohjautuu viime vuosien ilmoittautumisiin (laskettu prosentuaalisesti):
POJAT:
B-pojat supersarja: 10
B-pojat tsemppisarja: 8
C-pojat supersarja: 15
C-pojat tsemppisarja: 10
D-pojat supersarja: 20
D-pojat tsemppisarja: 30
E-pojat supersarja: 25
E-pojat tsemppisarja: 30

TYTÖT:
B-tytöt supersarja: 18
B-tytöt tsemppisarja: 24
C-tytöt supersarja: 25
C-tytöt tsemppisarja: 60

D-tytöt supersarja 30

D-tytöt tsemppisarja: 70

E-tytöt supersarja: 30

E-tytöt tsemppisarja: 55

2. Onko A, ja F ikäluokkien mahdollista osallistua tapahtumaan?

Tämän hetken tilanteen mukaan emme valitettavasti voi ottaa A ja F junioreita turnaukseen. Toivotamme ensi vuonna lämpimästi tervetulleeksi kaikki ikäluokat tapahtumaan!

3. Onko Power Cupiin ilmoittautuminen sitova?

V: Kyllä, ilmoittautuminen Power Cup turnaukseen on sitova.

4 .Mitä tapahtuu joukkuemaksuille , jos joukkue ei pääse osallistumaan Power Cup tapahtumaan tai ei saa tarvittavia joukkuemääriä kasaan?

V: Joukkuemaksut siirtyvät seuraavaan vuoteen -22, ja kisapassimaksut palautetaan takaisin.

5 .Järjestetäänkö Salon Power Cup tänä kesänä?

V: Power Cup järjestetään tänä kesänä ja olemme saaneet siihen vahvistuksen viranomaisilta. Power Cupin järjestelyt etenevät tällä hetkellä kovaa vauhtia ja tiimimme tekee kaiken sen eteen että saamme järjestettyä turvallisen ja vastuullisen tapahtuman. Tapahtumaa on tarkasteltu monesta eri kulmasta ja tulevan kesän toteutustapa on päätetty. Kesän 2021 Power Cup on päätettiin siirtää aiemmin päätetystä ajankohdsta kesäkuulta heinäkuun loppuun. Juniorilentopallon juhlaa saadaan siis kokea Salon Urheilupuistossa 29.7.-1.8.2021. Power Cup joukkuemäärä on rajoitettu 400 joukkueeseen ja mukaan otetaan E-, D-, C-, B-ikäluokat. Salon Viestin joukkueet otetaan tämän määrän päälle, koska he majoittuvat kotonaan.

Vastuullisuus tulee näkymään entistä tiiviimmin tekemisemme keskiössä.

6. Onko tapahtumaan turvallista tulla?

V: On. Kaikki järjestelyt tapahtumaan liittyen keskittyvät turvalliseen kävijäkokemukseen. Seuraamme pandemiatilannetta päivittäin ja suunnittelutyötä tehdään jatkuvasti turvallisen tapahtumajärjestämisen ympärillä.

7. Miten majoitus tullaan järjestämään?

V: Tämän hetken mukaan pystymme lupaamaan 1 joukkueelle/ryhmälle (esim. samalla bussilla kulkevat joukkueet) oman luokkahuoneen majoittumiseen ja kahdelle joukkueelle liikuntasalin. Tämä mahdollistaa väljät tilat majoittumisen osalta

8. Onko Power Cupiin 2021 mahdollista rakentaa yhdistelmäjoukkueita?

V: Ei. Vallitsevien olosuhteiden johdosta Power Cup 2021 -tapahtumaan ei ole tällä hetkellä mahdollista rakentaa yhdistelmäjoukkueita. Mikäli tautitilanne paranee merkittävästi on mahdollisuus siihen, että yhdistelmäjoukkueet ovat mahdollisia kesän tapahtumassa.

9. Otetaanko tänä vuonna kansainvälisiä joukkueita mukaan pelaamaan?

V: Tänä vuonna emme ota kansainvälisiä joukkueita pelaamaan. Toivomme näkevämme kansainvälisiä joukkueita ensi vuoden Power Cupissa.

10. Onko tapahtumassa käytössä shuttle -bussit tapahtuma-alueen ja majoituskoulujen välillä?

V: Ei ole. Tämän hetken suunnitelmissa ei ole kuljetusyhteyksiä tapahtuma-alueen ja majoituskoulujen välillä. Suosittelemme joukkueita saapumaan tapahtumaan käyttäen omaa bussia. Koronavirustilanteen takia yhteiskuljetuksia ei järjestejä.

11. Voiko tapahtumaan osallistua yleisöä/katsojia?

V: Tämän hetken tilanteen mukaan voimme ottaa vierailijoita ja katsojia turnaukseen. Vierailijapassit ovat myynnissä ja voit ostaa sen itsellesi täältä: https://www.powercup.fi/salo/vierailijapassi . Turnaus-alueelle pääsee ilmaiseksi katsomaan.