Tälle sivulle julkaistaan vastaukset useimmin kysytyihin kysymyksiin koronaviruksen vaikutuksista tapahtuman järjestämiseen (Päivitetty 24.7.2021)

Mietityttääkö jokin muu asia Power Cupin järjestelyissä? Kysy meiltä sähköpostilla info@powercup.fi. Päivitämme usein kysyttyjä kysymyksiä myös jatkossa tälle sivustolle. Huomioittehan, että sivu päivittyy jatkuvasti saadessamme lisätietoja terveysviranomaisilta. Kiitämme kaikkia ymmärryksestä ja joustavuudesta!

https://www.powercup.fi/2021/07/16/power-cup-29-7-1-8-2021-covid-19-toimenpiteet/

Vastuullisesti Power Cupissa 2021

– Ajattelethan muita ja osallistut tapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana.

– Yli 12-vuotiailla tapahtumassa suositellaan pitämään maskia ulkotiloissa, mikäli et pysty pitämään turvaväliä(paitsi otteluissa pelatessa), otathan siis omat maskit mukaasi

– Sisätiloissa yli 12-vuotiailla on maskipakko

– Pidäthän huolta hyvästä käsihygienista koko tapahtuman ajan

– Pidäthän mahdollisuuksien mukaan turvaväliä toisiin

– Tapahtumassa ei kätellä toisia. Tarpeetonta fyysistä kosketusta tulee välttää tapahtumassa

– Muistathan ottaa oman tuomaripillin mukaan hygieniasyistä

– Yski aina kertakäyttöiseen nenäliinaa ja tämän puutteessa hihaan, hävitä kertakäyttöinen nenäliina roskakoriin välittömästi käytön jälkeen

– Käytä käsidesiä tapahtuma-alueelle saapuessa, saniteettitiloissa vierailtuasi ja ennen kuin asioit Power-torin kioskeilla. Myös majoituksessa on tärkeää pitää hyvästä käsihygieniasta huolta

1. Miten sarjoja rajoitetaan Power Cup tapahtuman osalta?

V: Jaottelu pohjautuu viime vuosien ilmoittautumisiin (laskettu prosentuaalisesti):
POJAT:
B-pojat supersarja: 10
B-pojat tsemppisarja: 8
C-pojat supersarja: 15
C-pojat tsemppisarja: 10
D-pojat supersarja: 20
D-pojat tsemppisarja: 30
E-pojat supersarja: 25
E-pojat tsemppisarja: 30

TYTÖT:
B-tytöt supersarja: 18
B-tytöt tsemppisarja: 24
C-tytöt supersarja: 25
C-tytöt tsemppisarja: 60

D-tytöt supersarja 30

D-tytöt tsemppisarja: 70

E-tytöt supersarja: 30

E-tytöt tsemppisarja: 55

3. Onko Power Cupiin ilmoittautuminen sitova?

V: Kyllä, ilmoittautuminen Power Cup turnaukseen on sitova. Joukkueen peruessa osallistumisensa turnaukseen palautetaan maksut ainoastaan pelaajakohtaista lääkärintodistusta vastaan.

4. Mitä tapahtuu vuoden 2020 joukkuemaksuille, mikäli joukkuei ei pääse osallistumaan Power Cup -tapahtumaan tai ei saa tarvittavia joukkuemääriä kasaan?

V: Mikäli joukkue peruu osallistumisensa, joukkuemaksuja eikä passimaksuja palauteta takaisin eivätkä ne siirry ensi vuodelle. Osallistumismaksun saa takaisin vain lääkärintodistusta vastaan.

5 .Mitä tapahtuu maksetuille maksuille, mikäli tapahtuma peruuntuu?

V: Mikäli tapahtuma peruuntuu palautetaan kaikki maksetut maksut takaisin seuroille.

6 .Järjestetäänkö Salon Power Cup tänä kesänä?

V: Power Cup järjestetään tänä kesänä ja olemme saaneet siihen vahvistuksen viranomaisilta. Power Cupin järjestelyt etenevät tällä hetkellä kovaa vauhtia ja tiimimme tekee kaiken sen eteen että saamme järjestettyä turvallisen ja vastuullisen tapahtuman. Tapahtumaa on tarkasteltu monesta eri kulmasta ja tulevan kesän toteutustapa on päätetty. Kesän 2021 Power Cup on päätettiin siirtää aiemmin päätetystä ajankohdsta kesäkuulta heinäkuun loppuun. Juniorilentopallon juhlaa saadaan siis kokea Salon Urheilupuistossa 29.7.-1.8.2021. Power Cup maksimijoukkuemäärä on rajoitettu 400 joukkueeseen ja mukaan otetaan E-, D-, C-, B-ikäluokat.

Vastuullisuus tulee näkymään entistä tiiviimmin tekemisemme keskiössä.

7. Onko tapahtumaan turvallista tulla?

V: On. Kaikki järjestelyt tapahtumaan liittyen keskittyvät turvalliseen kävijäkokemukseen. Seuraamme pandemiatilannetta päivittäin ja suunnittelutyötä tehdään jatkuvasti turvallisen tapahtumajärjestämisen ympärillä.

8. Miten majoitus tullaan järjestämään?

V: Tämän hetken mukaan pystymme lupaamaan 1 joukkueelle/ryhmälle (esim. samalla bussilla kulkevat joukkueet tai seurat ) oman majoitustilan/tilat. Tämä mahdollistaa väljät tilat majoittumisen osalta. Koulumajoitus on pyritty jakamaan alueittain, väljemmät majoitustilat, suihkuvuorot aikataulutetaan, saniteettitilat jaetaan mikäli mahdollista. Majoituskouluja on enemmän kuin tarvitsisi tälle määrälle. Meillä on ilmoittautuneena 288 joukkuetta, ja käytössämme on 11 majoituskoulua. Power Cupin majoitussuunnitelma on käyty läpi yhdessä terveysviranomaisten kanssa ja sitä on päivitetty heiltä saatujen ohjeiden mukaan heinäkuun aikana.

9. Otetaanko tänä vuonna kansainvälisiä joukkueita mukaan pelaamaan?

V: Tänä vuonna emme ota kansainvälisiä joukkueita pelaamaan. Toivomme näkevämme kansainvälisiä joukkueita ensi vuoden Power Cupissa.

10. Onko tapahtumassa käytössä shuttle -bussit tapahtuma-alueen ja majoituskoulujen välillä?

V: Ei ole. Tämän hetken suunnitelmissa ei ole kuljetusyhteyksiä tapahtuma-alueen ja majoituskoulujen välillä. Suosittelemme joukkueita saapumaan tapahtumaan käyttäen omaa bussia. Koronavirustilanteen takia yhteiskuljetuksia ei järjestejä.

11. Voiko tapahtumaan osallistua yleisöä/katsojia?

V: Tämän hetken tilanteen mukaan voimme ottaa vierailijoita ja katsojia turnaukseen. Vierailijapassit ovat myynnissä ja voit ostaa sen itsellesi täältä: https://www.powercup.fi/salo/vierailijapassi . Turnaus-alueelle pääsee ilmaiseksi katsomaan.