Talkoolaisinfo

Talkoolaisten oma infoteltta sijaitsee Urheilupuistossa, huoltorakennuksen urheilukentän puoleisessa päädyssä (iso valkoinen teltta). Samassa paikassa sijaitsee myös talkoolaisten oma kahvila. Järjestelyllä pyritään välttämään ”sumppuja” ja mahdollistetaan asiointi ja kahvittelu ulkotiloissa. Infosta voit noutaa paidan, talkoopassin ja maskit, jos niitä et ole vielä saanut. Koko turnauksen ajan talkoopäällikön Laura Liljamon saa kiinni puhelinnumerosta 040 825 7402.

Talkookahvila

Talkoolaisille tarkoitettu kahvila sijaitsee talkoolaisinfon yhteydessä huoltorakennuksen päädyssä olevassa teltassa. Siellä voit käydä nauttimassa kupin kahvia/teetä työtehtäviesi lomassa. Talkookahvila on auki joka päivä klo 10-19.

Talkoolaispaita

Jokainen talkoolainen saa oman talkoolaispaidan. Paitaa tulisi käyttää aina työvuorossa.

Terveysturvallisuus

Työvuoron aikana on syytä käyttää suusuojainta eli maskia. Kaikki talkoolaiset saavat maskit käyttöönsä talkooinfosta. Muistetaan myös hyvä käsihygienia.

Ruokailu

Jokainen talkoolainen saa päivän aikana yhden lämpimän aterian. Ruokailu tapahtuu jäähallissa, jossa on talkoolaisille merkitty oma linjasto.

Pysäköinti

Talkoolaisille tarkoitettu pysäköintialue on jäähallin parkkipaikka.

Sektorivastaava

Jokaisella osa-alueella on oma vastaava, joka toimii talkoolaisen “lähiesimiehenä”. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävistäsi tai sairastut äkillisesti, etkä pääse työvuoroosi, ota ensisijaisesti yhteyttä osa-alueesi päällikköön. Myös talkoopäällikköön voi ottaa näissä tilanteissa yhteyttä.

Talkoopankki

Jos oma tekeminen loppuu, voi uusia tehtäviä kysellä talkoolaisten infosta. Turnauksen aikana saatat saada myös viestin, jossa tarjotaan työvuoroja. Viestiin vastaamalla voi saada taas uudenlaisia mahtavia talkoohommia.

Työvuorot ja työtodistus

Työvuorot saat sähköpostiisi.

Työtodistuksen saat, jos osallistut talkoisiin 4 päivänä ja jokaisena päivänä 6-8 tuntia. 

Jos haluat työtodistuksen, ilmoita siitä talkoopäällikölle sähköpostilla (talkoolaiset@powercup.fi)

Vakuutus

Jokainen talkoolainen on vakuutettu Lentopalloliiton toimesta talkoolaisvakuutuksella.