Paikalliset superkumppanit

Paikalliset superkumppanit ovat meille salolaisille tärkeitä yrityksiä, jotka ovat lähteneet paikallisesti mukaan tukemaan yhtä Salon kesän tärkeimmistä tapahtumista. Näille kumppaneille lasten ja nuorten harrastusten tukeminen on tärkeää ja mukanaolo Salon Power Cupissa on itsestäänselvyys.

Lounais-Suomen Jätehuolto mukana mahdollistamassa Salon Power Cupia

Lounais-Suomen Jätehuolto on mukana auttamassa ja neuvomassa tapahtuman jätehuoltoon liittyvissä asioissa. Lue lisää tapahtuman vastuullisuusohjelmasta  Pidä Pallo Puhtaana -sivulta. LSJH:n tulee näkymään tapahtumassa monin eri tavoin.

www.lsjh.fi

Kauppakeskus Plaza – lähellä sinua!

Kauppakeskus Plazaan on Salon Urheilupuistosta vain lyhyt kävelymatka. Saman katon alta löydät lähes 50 palvelevaa erikoisliikettä. Kattava tarjonta muotia juhlaan, arkeen ja vapaa-ajan harrastuksiin. Ostosten lomassa voit herkutella viihtyisissä kahviloissa ja ravintoloissa. Kolmannesta kerroksesta löydät terveydenhoitopalvelut, eri alojen toimistoja sekä kauneus- ja hierontapalvelut.

Plaza toivottaa kaikki pelaajat, valmentajat ja muut turnausvieraat lämpimästi tervetulleeksi!

www.kauppakeskusplaza.fi

SSO tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa

Paikallinen tekeminen on lähellä sydäntämme ja iso osa arkeamme. Urheilussa, liikunnassa ja kulttuurissa SSO keskittyy lasten ja nuorten toiminnan tukemiseen. Periaatteenamme on, että yhteistyön kautta olemme mukana tukemassa toimialueellamme sellaista paikallista toimintaa, joka osallistaa mahdollisimman suuren joukon lapsia, nuoria ja perheitä – niin urheilun, kulttuurin kuin yhteiskunnallisen toiminnankin saralla.

SSO on ylpeänä mukana tukemassa Salon Power Cupia!

www.sso.fi

OP Lounaismaa – yhteistyötä liikunnan ilon puolesta!

OP Lounaismaa on talousalueemme merkittävä toimija ja se on monessa mukana. Urheilun tukeminen on OP Lounaismaalle tuttua, sillä pankki tukee vuosittain kattavasti erilaisten paikallisten urheiluseurojen toimintaa. Erityisesti lasten ja nuorten liikunnan tukeminen on olennainen osa OP Lounaismaan vastuullisuustoimia.

Power Cupin tukeminen oli OP Lounaismaalle itsestäänselvyys. Tämän kokoluokan juniorilentopallotapahtuma kannustaa nuoria liikkumaan, vahvistaa Salon elinvoimaisuutta sekä luo positiivista fiilistä.

Hyvää Poweria kaikille toivottaa OP Lounaismaa!

www.op.fi

Menossa mukana

Paikalliset tukikumppanit ovat mukana tukemassa Salon Power Cupin toteutumista. Tukikumppaneista löydät niin ruokaravintoloita, kauppoja kuin muitakin palveluntarjoajia.

Lounas-Suomen Taxidata – kaikki Power Cupin taksikyydit ja taksitolppa Urheilupuiston parkkipaikan kupeessa (Pormestarinkadun levikkeellä).

www.taxidata.fi

S-market Plaza. Palveleva S-market Salon keskustassa kauppakeskus Plazassa. Tervetuloa hakemaan kisaeväät meiltä!

S-market Plaza

Hermannin Sale palvelee lähellä urheilupuistoa osoitteessa Helsingintie 14. Avoinna aamusta iltaan!

Sale Hermanni

Tule nautiskelemaan, viihtymään, yksin, kaksin tai kavereiden kanssa. Arkisin lounas tarjolla klo.11-14.00

Rikala Bar & Grill

Antonio Salo eli tuttavallisemmin ”Antsa” on rennon lämminhenkinen seurustelu- ja ruokaravintola kaikille hyvän ruuan ja viihtyisän yhdessäolon ystäville. Lämpimästi tervetuloa!

Antonio Salo

SSO Liikennemyymälä Salo on liikkuvien ihmisten ruoka- ja ostospaikka aivan Salon urheilupuiston, liikuntahallin ja Salon lukion välittömässä läheisyydessä.

SSO Liikennemyymälä Salo

”Ole kuin kotonasi – Feel like home” on tämän viihtyisän ja kodikkaan hotellin slogan – ja se todellakin pitää paikkaansa! Mukavat tasokkaat huoneet, terassi, oma piha. Fjalar henkii myös vahvasti Salon elektroniikkateollisuuden historiaa, sillä se on alunperin rakennettu Saloran perustajan, Fjalar Nordellin, yksityiskodiksi. Fjalar majoittaa paikallispäällikkömme Johannan turnausviikon ajan.

Hotel Fjalar

Fysios Salo on mukana tapahtumassa tarjoamassa kevyttä ensiapua venähdyksiin, nyrjähdyksiin ja mahdollisiin jumeihin. Fysioksen fysioterapeutit teippeineen löydät Salon Viestin teltan kupeesta ja he myös kiertelevät alueella pelien aikana. Nykäise hihasta jos sormi vääntyi tai olkavarsi kaipaa kinesioteippiä!

Fysios

Ravintola Kespa on kumppanimme Powerin rakennuspäivien talkooruokailujen osalta. Herkullinen kotiruoka pitää talkooväen voimissaan! Kespa on suosittu lounas ja burger -ravintola viihtyisillä 80 henkilön terasseilla. Joka päivä tarjolla runsas ja edullinen lounasbuffet jälkiruokineen. Tsekkaa Kespan tarjoukset Power Apista! Mm. Power Cup Burger -ateria nyt 7 euron hintaan! Lounaat ja alacartet -10% alennuksella!

Kespa Salo